Translate

dijous, 15 de desembre del 2011

Instal·lació solar tèrmica per calefacció i aigua calenta sanitària a Sant Fost de Campsentelles


Instal·lació abans de la intervenció: Caldera de gasòil, xemenèia i radiadors com a sistema d'emisió.
Instal·lació després de la intervenció: Gestor energètic SolvisMaxFutura de 656 litres, 10 metres quadrats de panells solar tèrmics, xemenèia, caldera de gasòil, i radiadors com a sistema d'emisió.


La instal·lació del gestor energètic ens permet fer treballar tots els elements com un de sol. Les plaques solars, la xemeneia, la caldera i els radiadors, van tots ells conectats al gestor energètic. Aquest darrer element és el cervell. La premisa principal es optimitzar al màxim les plaques solars i la xemenèia (recursos renovables), i en el cas en que no aconseguin  suficient energia per escalfar tota la casa, llavors si que no tenim un altre remei que fer treballar la caldera de gasòil.
Gràcies al software del gestor, podem detectar i ajustar paràmetres per obtindre el màxim rendiment de l'equip.



La colocació de les plaques solars a la coberta la vem fer gràcies a les linies de vida que vem instal·lar el primer dia. Sense aquest element de seguretat ens seria impossible treballar-hi. Una vegada comprovat el correcte funcionament de les plaques podem procedir a la seva desinstal·lació.

Encara que la coberta ja estigui construïda no és pas un problema. L'us de tac quimic per la subjecció de l'estructura de les plaques, i degudament impermeabilitzat, fa que poguem fer la instal·lació en qualsevol tipus de coberta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada